zondag 18 oktober 2015

Lekker druk

Van de week was het lekker druk. 
Bij de Post kreeg ik een nieuwe wijk. Werd meteen in het diepe gegooid mocht
zelf uitzoeken waar alles was. Zeer fijn!Omdat het koud weer was heb ik voor mezelf een warme Beanie gehaakt. Zo'n zelfde als van de Like & Win aktie. Dus deze postbode ging in stijl over straat. Nu nog de polswarmers erbij haken.Gisteren hebben we een interne verhuizing gehad. Kind slaapt voortaan op zolder.
Ze wilde het zo graag en nu is ze super blij met haar eigen zoldertje.


En mijn hobbykamertje is voortaan op de 1e verdieping. Hier zie je mij voor mijn kast met droomdekentjes. Als alles aangekleed is zal ik een paar foto's van de gehele kamer laten zien.
Het is nu net een rommelhok omdat we gisteren eerst die slaapkamer af wilde maken.Door alle hectiek van de afgelopen weken met mijn nieuwe baan, vrijwilligerswerk etc. ben ik volgens mij ook vergeten te vertellen dat kind weer helemaal gezond is verklaard. De nier is goed genezen en ook het urine onderzoek was prima! Nu moeten we 1x per jaar of per 2 jaar bloeddruk laten meten in verband met de groei. Het was in ieder geval weer een hele opluchting.
Op 6 oktober kregen we het goede nieuws dus op 10 oktober gingen we naar de Efteling. Eindelijk mochten we naar al die maanden onze AH tickets inleveren.

~XOXO~
1 opmerking:

  1. Olá amiga, adorei a postagem, parabéns, sempre delicada, já estou te seguindo há algum tempo, adoro passar por aqui, visite meu blog também, beijokas
    Visite meu blog - Tita Carré - Crochet

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie lieve berichtjes.
x Het Voske