zondag 16 november 2014

Een kijkje op mijn .....

... hobby zolder! Er is mij al eens gevraagd om foto's te laten zien van mijn hobby zolder maar het was er altijd zo rommelig. Dus heb ik deze week een paar uurtje de tijd genomen om deze voor jullie op te ruimen. (lief he?)

Dit is als je de trap oploopt naar zolder.
Alles gezellig aan gekleed met een speelhoekje voor ons meisje.Voor het grote raam staat een groot bureau en aan de muur hangt een mooie poster die ik gekregen heb van Monique van Monique's Crea Boutique. De lijst heb ik een paar jaar geleden zelf gemaakt van purschuim. Helemaal in het hoekje staat een blikje met een handafdruk van ons meisje toen ze drie jaar was.


In het kleine nisje staat een iets kleiner bureautje. Hier stonden eerst standaard mijn lock- en naaimachiene op. Sinds de jongedame ook mee wil knutselen op zolder staan ze op het kastje ernaast.
De rotan stoel is gereserveerd voor ons "koninginnetje", poes Pluisje.


Hier is een leuk spelletje voor jullie: hoeveel dingen zie je die afkomstig zijn van de Ikea? Ja, ik ben een grote fan van deze winkel. Oke. Ik zal je helpen: de bureau's en ook de kruiden potjes (die gebruik ik om knoopjes in te bewaren. Veel leuker toch?

Dit is het einde van de rondleiding. hoop dat jullie het leuk vonden.
Kom nog eens langs!

~XOXO~4 opmerkingen:

Bedankt voor jullie lieve berichtjes.
x Het Voske